Política de Galetes


INFORMACIÓ DE GALETES:

Les galetes són arxius que es poden descarregar al seu equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.

TIPuS DE GALETES:

Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les galetes i tracti les dades que s’obtinguin es poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers. Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

Finalment, existeix una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d’anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

GALETES UTILITZADES A LA WEB:

A continuació s’identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció: Una galeta pròpia de tipus tècnic denominada PHPSESSID necessària per a la correcta navegació per les pàgines web. Galetes de Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. En el seu navegador podrà observar 4 galetes d’aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de galetes pròpies, de sessió i d’anàlisi. Pot trobar més informació al respecte i inhabilitar l’ús d’aquestes galetes en: http://www.google.es/intl/es_ALL/analytics/learn/privacy.html A través de l’analítica web no s’obté informació sobre les seves dades personals garantint la tutela de la privacitat de les persones que naveguen per la web. La informació que s’obté és la relativa al nombre d’usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta el servei, l’idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d’ aquest portal.

GALETES UTILITZADES

COM MODIFICAR LA CONFIGURACIÓ DE LES GALETES:

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes d’aquest lloc o qualsevol altra pàgina web, utilitzant el seu navegador. A cada navegador l’operativa diferent, la funció d’Ajuda li mostrarà com fer-ho.

  • Internet Explorer: ​http://windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=”ie-10″
  • FireFox: ​https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies
  • Chrome: ​https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=”es”